سبد خرید  (خالی) 0 ريال
سبد خرید  (خالی) 0 ريال
سبد خرید  (خالی) 0 ريال
سبد خرید  (خالی) 0 ريال

خبر ها و مقالات

اخبار شرکت

The our most popular Football

این نکته ها کمک می کند تا خوراکی ها و غذاها را مدیریت و از دور ریختن و خراب شدنشان پیشگیری کنید...

کابینت

دیدن یک قوطی کنسرو تاریخ گذشته یا بیسکویت هایی که بوی ماندگی گرفته اند در کابینت آشپزخانه اتفاق ناخوشایندی است. این نکته ها کمک می کند تا خوراکی ها و غذاها را مدیریت و از دور ریختن و خراب شدنشان پیشگیری کنید...

1 - به کابینت ها سر و سامان دهید. کلوچه‎ها و بیسکویت هایی که در بسته‎بندی شان باز است به طور مناسب نگهداری کنید. برای نگهداری غلات و خشکبار از کیسه های مخصوص که درشان خوب بسته و راحت باز می شود، استفاده کنید. قوطی های کنسرو و مواد غذایی قدیمی تر را در قسمت های جلویی بچینید تا زودتر مصرف شوند.

2 - تخم مرغ و لبنیات را در در یخچال بگذارید. باقیمانده غذاها را جایی در دسترس قرار دهید تا آنها را زودتر مصرف کنید. برای نگهداری طولانی مدت غذاها آنها را در کیسه و ظرف های مخصوص دردار بریزید، هوای داخل آن را خارج کنید و در فریزر بگذارید.

3 - همه قوطی ها و بسته بندی ها برای استفاده مجدد مناسب نیستند. ظروف شیشه ای که خوب تمیز می‎شوند برای نگهداری خوراکی ها مناسب اند اما در مورد قوطی های فلزی آلومینیومی توصیه می شود پس از باز کردن، مواد غذایی داخل این ظروف نگهداری نشوند. ظروفی هم که خوب شسته نمی شوند به محل مناسبی برای رشد باکتری ها تبدیل می شوند.

هنگام خرید ظروف نگهداری مواد خوراکی به شکل آنها هم توجه کنید. ظروف چهارگوش فضای کابینت و یخچال را افزایش خواهند داد

4 - به هم ریختگی ها را از بین ببرید. قوطی های کوچک را در ظروف بزرگ کنار هم قرار دهید. خوارکی هایی که احتمال ریختن شان وجود دارد به شکل عمودی در ظرف مناسبی قرار دهید. برای استفاده راحت‎تر می توانید از یک ظرف یا سبد چهارگوش دسته دار استفاده کنید.

5 - هوا عامل اصلی فساد مواد غذایی است. با استفاده از وکیوم و هواگیری، مواد غذایی را به جای چند هفته تا ماه ها سالم نگه دارید.

6 - هنگام خرید ظروف نگهداری مواد خوراکی به شکل آنها هم توجه کنید. ظروف چهارگوش فضای کابینت و یخچال را افزایش خواهند داد.

 در این مقاله راه های کوتاهی ذکر شده که به کمک آن همیشه خانه ای تمیز خواهید داشت.مخصوص انها که همیشه از کمبود وقت گلایه دارند. برای تمیز کردن خانه و وسایل آن باید برخی نکات خانه داری را بدانید تا به کمترین زحمت، بهترین نتیجه را بگیرید.

تمیز کردن خانه

شستن پنجره ها: چه راهی آسان تر و سریع تر از دستمال تمیز یا روزنامه می تواند شیشه را تمیز کند؟ شاید بگویید تی های پلاستیکی مخصوص شست‌وشوی پنجره. بله. این تی ها در اندازه های مختلف در فروشگاه ها عرضه می شوند. برای شروع، اسفنج آنها را داخل سطلی از آب گرم فرو کنید و چند قطره صابون مایع در آن بچکانید. با آن شیشیه را خیس و آلودگی ها را پاک کنید. آب کثیف اسفنج را  بگیرید و بقیه قسمت های پنجره را بکشید. پنجره را باید از بالا به پایین بشویید.

برق انداختن ظروف مسی: این روش تمیز کردن ظروف مسی موجب حیرت همه می شود. تنها چیزی که برای برق انداختن مس نیاز دارید لیموترش و نمک درشت است. مقداری آب لیمو را با نمک مخلوط کنید و سپس روی سطح مس بکشید تا برق بیفتد.

واکس زدن وسایل چوبی: بسیاری از وسایل چوبی خانه یک لایه محافظ از جنس پلی یورتان دارند اما وسایل قدیمی این لایه را ندارند و باید با کمک واکس های مخصوص آنها را در برابر رطوبت و گردوخاک محافظت کنید. واکس مخصوص چوب خریداری کنید. واکس های روشن برای همه چوب ها مناسب هستند اما برای چوب های تیره بهتر است واکس تیره خریداری کنید. ابتدا سطح مورد نظر را با دستمال نمدار تمیز کنید سپس یک لایه نازک واکس روی آن قرار دهید و با دستمال خشک روی آن بکشید. حدود 10 تا 25 دقیقه بگذارید روی چوب بماند و سپس محکم روی میز بکشید تا جلا پیدا کند.

از بین بردن جرم و کپک: برای جلوگیری از ایجاد کپک باید همیشه همه سطوح را خشک نگهدارید تا قارچ ها در آن قسمت رشد نکنند. در زیرزمین هایی که سیستم تهویه درست و حسابی ندارند یک فضای باز درست کنید، از فن یا دستگاه رطوبت گیر استفاده کنید، یک چراغ را روشن نگهدارید تا رطوبت را از بین ببرد یا یک بسته ماده جاذب یا خشک‌ساز در آنجا قرار دهید.

مراقبت از سنگ مرمر: برای تمیز کردن سنگ مرمر باید از آب گرم و شوینده های طبیعی استفاده کرد. سنگ را با دستمال نمدار تمیز کنید. لکه ها را خیلی نرم بکشید تا پاک شوند. اسید موجود در میوه ها باعث خورده شدن سنگ مرمر می شوند. سنگ های مرمر معمولا با روکش محافظ عرضه می شوند. اما برای از بین بردن لکه های باقی مانده می توانید از ضماد استفاده کنید که در ابزار فروشی ها موجود است. پس از استفاده از آن، سنگ را تمیز کنید.

برای تمیز کردن وان حمام یک قاشق چایخوری صابون مایع و چند قطره روغن آنتی باکتریال همچون روغن درخت چای، اوکالیپتوس، رزماری یا نعنافلفلی را در یک پیمانه جوش شیرین بریزید. کمی آب به آن اضافه کنید و با استفاده از اسفنج روی سطح وان بکشید

تمیز کردن ظروف چدنی: برای تمیز کردن ظروف چدنی، کمی نمک درشت داخل آن بریزید و با اسفنج سطح آن را خیلی نرم بکشید. نمک نوعی پاک کننده و صیقلی دهنده طبیعی است که روغن و چربی های باقی مانده را جذب می کند و از بین می برد. پس از این کار، ظرف را آبکشی و خشک کنید.

شستن وان حمام: این روش ضدعفونی کننده نیست اما باعث تمیزی وان حمام می شود. یک قاشق چایخوری صابون مایع و چند قطره روغن آنتی باکتریال همچون روغن درخت چای، اوکالیپتوس، رزماری یا نعنافلفلی را در یک پیمانه جوش شیرین بریزید. کمی آب به آن اضافه کنید و با استفاده از اسفنج روی سطح وان بکشید. 

 

«برگ انجیری» گیاه همیشه سبز و رونده‌ای است که در همه فصول سال می‌تواند زینتبخش محیط خانه شما باشد. این گیاه، برگ‌های پهن با بریدگی‌های عمیقی دارد، البته برگ‌های تازه آن بدون شیار است و پس از گذشت زمان و بزرگ شدن برگ‌ها، بریدگی‌ها روی آنها شکل می‌گیرد.

گل‌ آپارتمانی برگ انجیری

برگ انجیری جزو آن دسته از گیاهانی است که با تغییرات درجه هوا سازگار است و در فصول گرم و سرد سال طراوت خود را حفظ می‌کند. شاید مهم‌ترین نکته در انتخاب این گیاه برای آپارتمان‌ها همین موضوع باشد. این گیاه همیشه سبز، از مجموعه گیاهان رونده  به حساب می‌آید و رشدی رو به بالا دارد.

نور، نه کم و نه زیاد

در مورد برگ انجیری‌ها باید به این نکته هم توجه کرد که آنها نیاز به نور مستقیم ندارند و باید از اشعه آفتاب دور نگه داشته شوند؛ پس بهتر است آنها را در فاصله‌ای مناسب از پنجره قرار دهید. فاصله مناسب به این معنا که نه خیلی از پنجره دور باشد و نه خیلی نزدیک. به عبارت دیگر بهترین نور برای این گیاه سایه آفتاب است، اما به خاطر داشته باشید اگر برگ انجیری شما رشد کندی دارد یکی از دلایل آن ”‹ کمبود نور است.

اگر برگ انجیری شما رنگ سبز پررنگ خود را از دست داده، معنایش این است که گیاه شما به کود و تغذیه مجدد احتیاج دارد

آب و کود؛ بموقع

برای آبیاری برگ انجیری‌ها هم مثل سایر گیاهان باید دقت کنید تا سطح خاک این گیاه چه زمانی خشک می‌شود، اما این گیاه به طور معمول به هفته‌ای یک بار در تابستان و دو هفته یکبار آبیاری در زمستان احتیاج دارد. نکته مهم آن است که باید دقت کنید هنگام آبیاری، سطح خاک از آبیاری قبلی مرطوب نباشد، زیرا در این صورت میزان آب برای گیاه زیاد است و موجب خراب شدن آن می‌شود.

اگر برگ انجیری شما رنگ سبز پررنگ خود را از دست داده، معنایش این است که گیاه شما به کود و تغذیه مجدد احتیاج دارد و اگر سر برگ‌های گیاه به رنگ قهوه‌ای درآمده، به دلیل کمبود آب در گیاه است. به طور کلی برگ انجیری‌ها جزو گیاهان مقاوم هستند که شما می‌توانید با رعایت نکاتی کوچک و ساده این گیاه زیبا و سبز را در خانه خود نگهداری کنید و از تماشا و طراوتی که به محیط می‌دهد، لذت ببرید.

تمیز کردن وسایل خانه یکی از کارهای کدبانوهای ایرانی است. در تمیز کردن وسایل خانه دو مشکل مهم وجود دارد. با ما همراه باشید تا این دو مشکل را به راحتی حل کنید. تمیز کردن هر چیزی قاعده و قانون خود را دارد .ما در این مقاله دو قانون مهم را به شما آموزش می دهیم.

تمیز کردن میز شیشه ای

مشکل اول : از بین بردن خط و خش میز شیشه‌ای

کشیدن اشیائی مانند ظرف‌های غذا یا وسایل آشپزی و انداختنن ظروف روی میز شیشه‌ای خط و خش به جا می‌گذارد. این خطوط ابتدا برجسته بوده و به مرور با تجمع گرد وغبار و جرم تیره می‌شوند. تمیز کردن آن‌ها موقت خواهد بود. با کثیف شدن مجدد، مشکل به قوت خود باقی می‌ماند.

وسایل مورد نیاز:

* دستمال نرم

* خمیر دندان سفیدکننده غیر ژله‌ای

* شیشه پاک‌کن

طرز استفاده  :

1 - شیشه را با یک دستمال نرم تمیز کنید. با دستمال، جرم داخل خطوط را پاک کنید.

2 - مقدار کمی خمیردندان سفیدکننده روی نوک انگشت خود بگذارید. برای هر یک از خطوط از خمیردندان استفاده کنید. بگذارید خمیر10 تا 15 دقیقه روی آن باقی بماند تا فرصت کافی برای نفوذ داخل خطوط را داشته باشد.

3 - یک پارچه نرم دور انگشت خود بپیچید. خمیردندان را به صورت دورانی و سریع دو یا سه دقیقه روی خط‌ها بمالید.

4 - به خطوط نگاه کنید. در صورت باقی ماندن، روی آن‌ها خمیردندان مالیده، مراحل را تکرار کنید. تمام خط‌ها را از میز شیشه‌ای محو کنید.

5 - از شیشه شور برای تمیز کردن سطح شیشه استفاده کنید. باقی‌مانده خمیردندان را با یک پارچه تمیز پاک کنید.

*******

تمیز کردن اتو بخار

مشکل دوم : چطور داخل اتو بخار را تمیز کنیم؟

احتمالا متوجه شده‌اید که هرچند وقت یکبار هنگام صاف کردن چروک‌های لباس روی آن رد به جا می‌ماند. این مسئله به دلیل مواد معدنی یا ذرات داخل اتو یا چسبیده به صفحه آن است. در این صورت هر چند وقت یک بار آن را به روش زیر تمیز نمایید. 

وسایل مورد نیاز :

* آب

* سرکه سفید

* دستمال یا حوله

طرز استفاده :

1 - داخل اتو بخار، مقدار مساوی آب و سرکه بریزید.

2 - اتو را روی یک پارچه یا حوله تمیز بگذارید به طوری که به صورت ایستاده باشد. مراقب باشید اتو روی پارچه نیفتد.

3 - اتو را روی بخار تنظیم کنید. بگذارید آب و سرکه کاملا بخار شود.

4 - مخزن اتو را با آب پر کنید.

5 - اتو را در حالت ایستاده روی حوله قرار دهید تا آب کاملا بخار شود.

6 - 10 دقیقه صبر کنید سپس بدنه فلزی را با یک دستمال تمیز و مرطوب پاک کنید. مراقب دست خود باشید، اتو هنوز داغ است. بهتر است پارچه را هنگام تمیز کردن چند لایه تا کنید.

7 - در صورت درآمدن مخزن آب، آن را یک یا دو بار با آب بشویید. بگذارید در معرض هوا کاملا خشک شود.

برای داشتن خانه ای تمیز لازم نیست همیشه در حال نظافت باشید،کافیست بدانید ،هر چیزی را
چگونه تمیز کنید.

تمیز کردن خانه

برای رسیدن به سر حد تمیزی در خانه استفاده از راهکارهای مختلف همیشه می‌تواند به کمک شما آید.

تا به حال مشاورین و متخصصین خانه داری و طراحی داخلی روش‌های مختلفی را برای تمیز کردن وسایل خانه پیشنهاد داده‌اند که درادامه با نمونه‌های بر‌تر آن‌ها آشنا خواهید شد و با استفاده از این راهکار‌ها به خانه‌ای زیبا خواهید رسید.

دستگاه‌های الکتریکی: تلفن‌های همراه، تلویزیون، پخش کننده‌های موسیقی هرکدام از جمله وسایلی هستند که آلودگی بسیاری دارند زیرا دست به ان زیاد زده می‌شود و معمولا به عنوان آلوده‌ترین وسایلی که در نزدیکی ما هستند شناخته می‌شود. برای تمیز کردن دستگاه‌های الکتریکی هیچگاه از تمیزکننده‌ها استفاده نکنید و شما می‌توانید از دستمال‌های نرم یا فایبر استفاده کنید. این دستمال‌ها گرد و خاک را گرفته و جرم‌ها را پاک می‌کنند. اسپری کردن مایع‌های شوینده یکی از بد‌ترین کارهایی است که می‌توان با دستگاه‌های الکتریکی انجام داد.

لباس: یکی از مشکلات که بسیاری به آن دقت نمی‌کنند استفاده همزمان از تمامی مواد شوینده و نرم کننده است همچنین کسی میزان مواد را رعایت نمی‌کند. استفاده همزمان از تمامی شوینده و نرم کننده‌ها را هیچ کس توصیه نمی‌کند زیرا به لباس‌ها آسیب وارد خواهد کرد همچنین دقت داشته باشید که به هر میزان لباس که دارید از مواد شوینده استفاده کنید. استفاده نامناسب از این مواد می‌تواند برای لباس‌ها و بافت‌های آن‌ها خطرناک باشد.

پنجره: هیچوقت پنجره را در روز‌ها آفتابی پاک نکنید زیرا خیلی سریع خشک شده و می‌تواند باعث ایجاد لکه در پنجره‌ها شود. ابتدا گوشه‌های پنجره را با جاروبرقی تمیز کرده تا گرد و خاک‌ها از بین برود سپس با دستمال‌های میکروفایبر و مواد شوینده شیشه را تمیز کنید. پنجره‌ها را در روز‌ها ابری تمیز کنید تا شیشه‌ها شفافیت بیشتری پیدا کنند.

لکه‌های سمج: لکه‌ها یکی از بزرگ‌ترین دشمنان تمیزی درخانه هستند و برای پاک کردن آن‌ها باید راه‌های مختلف را انجام دهید. استفاده از آب به همراه مواد شوینده یکی از گزینه‌های پاک کردن لکه هاست. استفاده از جوش شیرین در کنار سرکه نیز یکی دیگر از راه‌های پاک کردن لکه‌های سمج است. البته بهتر است با هر لکه‌های به روش مخصوص خودش برخورد کنید.

استفاده از پودر ماشین لباس شویی در تمیز کردن هود آشپزخانه کارآمد است. برخی پودرهای مخصوص شست و شوی لباس با ماشین، موادی دارند که چربی را راحت‌تر در خود حل کرده، کار شما را آسان می‌کنند.

وقتی تابه آتش می‌گیرد: هنگامی که تابه روی اجاق‌گاز به دلایل مختلف آتش گرفت، به جای اینکه سعی کنید با فوت کردن یا ریختن آب، آتش را خاموش کنید فورا یک سینی را روی تابه‌ بگذارید تا پس از اتمام اکسیژن آتش خاموش شود.

الکل بهترین ماده ضدعفونی: برای ضدعفونی کردن وسایلی مانند ریش‌تراش یا برس سر، پنبه‌ای را آغشته به الکل کنید و روی آن‌ها بکشید تا کاملا ضدعفونی شوند. 

رفع بوی بد سفره: اگر می‌خواهید رومیزی و سفره نایلونی ضخیم شما همیشه تمیز باشد و بوی غذا و چربی ندهد، هر بار پس از استفاده با آب و کمی سرکه به وسیله یک قطعه ابر سفره را پاک کرده و خشک نمایید. 

پاک کردن هود: یکی از راه‌های مناسب استفاده از محلول‌های گاز پاک کن است. این محلول‌ها در فروشگاه‌ها و حتی بقالیهای محل هم در دسترس است. به جای زحمت زیادی، یکی از این محلول‌ها بخرید و با خواندن راهنمای آن هود آشپزخانه خود را پاک کنید.

استفاده از پودر ماشین لباس شویی هم کارآمد است. برخی پودرهای مخصوص شست و شوی لباس با ماشین، موادی دارند که چربی را راحت‌تر در خود حل کرده، کار شما را آسان می‌کنند.

موادی به نام تترا نیز موجود است که برای پاک کردن شیشه یا بدنه استیل هود کارآمد است. فقط باید یادتان بماند که از این مواد برای هودهایی با بدنه پلاستیکی استفاده نکنید.

در هر سه روش، دستکش را فراموش نکنید و اگر از اسکاچ استفاده می‌کنید نیز دقت کنید که بافت آن زبر نباشد. اسکاچهای نرم برای این کار مناسب ترند. پس از پاک شدن مواد نیز چند بار با دستمال مرطوب مواد شیمیایی پاک کننده را بزدایید تا بو یا لمس باقیمانده آن‌ها باعث اذیتتان نشود.

مردم برای نگهداری مواد غذایی روشهای کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل می‌تواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت این محصولات و در نتیجه سلامت افراد خانواده موثر باشد.

نگهداری مواد غذایی

ما برای نگهداری مواد غذایی به بهترین شکل برای شما پیشنهاداتی داریم:

1- ظروف نگهداری غلات در ظروف دربسته بوده و نباید به گونه‌ای در مسیر عبور و مرور باشد که احتمال انتقال آلودگی وجود داشته باشد. همچنین این ظروف باید بر روی پالت قرار داشته و در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

2- از پیچاندن انواع نان در داخل روزنامه یا قرار دادن در داخل کیسه نایلون سیاه (بازیافتی) خودداری شود.

3- توصیه می‌شود نان مصرفی را روزانه تهیه کنید. اگر امکان چنین کاری نیست باید نان به شکل اصولی قبل از قرار دادن در داخل نایلون تمیز و خنک شود زیرا در غیر این صورت نان داغ در داخل نایلون اصطلاحاً عرق کرده و با توجه به رطوبت حاصل از تعریق ممکن است کپک بزند. بعد از خنک کردن نان می‌توان آن را در داخل نایلون تمیز قرار داد و در فریزر به مدت بیشتری نگهداری کرد.

4- ضایعات نان باید در ظرف مجزا نگهداری و در سریع‌ترین زمان ممکن از آشپزخانه خارج شود.

5- برنج، رشته آشی، رشته پلویی و... باید در انبار خشک و خنک نگهداری شود.

6- توصیه می‌شود آرد را در محیط بسیار خنک یا در داخل بسته‌بندی مناسب به شکلی که رطوبت را جذب نکند در یخچال نگهداری کنید.

7- قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن آن را تسریع می‌کند. بنابراین بهتر است داخل یخچال نگهداری نشود.

8- برای نگهداری برنج، آن را با نمک نیم‌کوب مخلوط کنید و به دور از آفتاب برنج را با دقت پاک کنید. برنج بسیار جاذب بو است، پس باید در مکانی سرد و خشک و دور از پیاز و سیر نگه‌داری شود.

9- بهتراست برنج را در ظروف پلاستیکی دهان گشاد نگه‌داری کنیم. گونی‌های برنج را نیز باید در مکانی بالا‌تر از سطح زمین (روی پالت) و دور از دسترس جوندگان نگهداری کنید. استفاده از 30 گرم یخ خشک در یک گالن برنج سبب افزایش ماندگاری آن خواهد شد.

شیر استریلیزه تا زمان بازنشدن درب آن، در صورت نگه‌داری در شرایط خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم نور آفتاب، تا ماه‌ها قابلیت نگه‌داری در یخچال را دارا است

10- برای نگهداری میوه‌ها و سبزی‌ها در یخچال اول آن‌ها را بشویید و بعد خشک کرده، نگه دارید.

11- دائما میوه‌ها را بازبینی کنید و اگر خراب یا له شده‌ای در میان آن‌ها وجود داشت جدا کنید.

12- میوه‌ها و سبزی‌ها پس از شستشو باید در یخچال نگه‌داری شوند.

13- در صورت کپک‌زدگی باید سریعاً میوه و سبزی کپک زده از یخچال خارج شود، زیرا باعث انتشار آلودگی در یخچال می‌شود. در صورت مشاهده چنین مواردی باید ظروف نگه‌داری این مواد را نیز از یخچال خارج کرده و به دقت شست‌وشو و ضدعفونی کرد.

14- سبزی و میوه را نباید با نایلون در داخل یخچال قرار داد زیرا تعریق، امکان فساد را بیشتر می‌کند.

15- یخ زدن بهترین شیوه نگه‌داری دراز مدت سبزیجات است.

16- شیر استریلیزه تا زمان بازنشدن درب آن، در صورت نگه‌داری در شرایط خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم نور آفتاب، تا ماه‌ها قابلیت نگه‌داری در یخچال را دارا است.

17- با باز کردن بسته بندی یک محصول لبنی مدت ماندگاری آن کمتر می‌شود.

18- بعد از باز کردن حلب پنیر، باید پنیر آن را به ظروف نگه‌داری مناسب، نظیر ظروف شیشه‌ای منتقل کرد و آب پنیر را به آن اضافه کرد.

19- شیر را در ظروف فلزی مانند آهن یا مس نگه‌داری نکنید.

نگهداری از مواد غذایی

20- از قرار دادن شیر در معرض نور خورشید اجتناب کنید.

21- مواد لبنی را در سرد‌ترین منطقه یخچال نگهداری کنید.

22- گوشت قرمز یا سفید منجمد در قسمت سردخانه یخچال، در دمای 18- درجه سانتیگراد نگه‌داری شود.

23- پس از باز شدن یخ گوشت (دیفراست) از انجماد مجدد آن باید اکیداً خودداری شود. مواد پروتئینی را باید به میزان مورد نیاز برای مصرف از فریزر خارج کرد.

24- برای خارج کردن گوشت از حالت انجماد از روش‌های نادرستی مانند حرارت دادن، خیساندن در آب گرم، گرم کردن توسط پاشیدن آب گرم و مانند آن استفاده نشود.

25- تخم‌مرغ حتما باید در یخچال نگه‌داری شود، بهترین درجه حرارت نگهداری تخم‌مرغ دمای 4-0 درجه سانتیگراد و رطوبت 85 درصد است.

26- مناسب‌ترین مکان برای نگه‌داری حبوبات فضاهای سرد و تاریک مانند داخل کابینت است. نور و حرارت بالا باعث ایجاد کهنگی و تغییر طعم و خواص تغذیه‌ای حبوبات می‌شوند.

27- هرگز نباید سطح تخم‌مرغ را تا قبل از هنگام مصرف شست.

28- در مناطق گرم می‌توان حبوبات را در ظروف در بسته و در داخل یخچال نگه‌داری کرد.

29- بهترین ظروف برای نگهداری حبوبات، ظروف شیشه‌ای دهان گشاد با درهای فلزی دسته‌دار است.

30- حبوبات نباید در معرض رطوبت قرار بگیرند.

31- به ازای هر یک ساعت نگه‌داری تخم‌مرغ در دمای اتاق یک روز از عمر نگه‌داری آن کاسته می‌شود.

32- روغن‌ها و چربی‌ها ترکیبات فاسدشدنی هستند و وجود رطوبت، مجاورت با اکسیژن هوا، آهن و مس، حرارت و نور باعث فساد روغن می‌شود، بنابراین روغن‌ها را باید در محل خشک و خنک و دور از نور و در ظرف در بسته نگه‌داری نمود.

33- مواد غذایی حاوی چربی را باید در ظروف در بسته یا بسته‌بندی مناسب در یخچال نگه‌داری نمود. تا حد امکان پس از باز کردن در روغن، باید آن را در یخچال یا جای خنک نگه‌داری نمود.

34- درپوش ظرف روغن را پس از هر بار مصرف باید بست و در جای خنک و دور از نور و حرارت نگه‌داری کرد.

35- از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگه‌داری روغن نباید استفاده کرد.

پس از باز کردن در قوطی رب گوجه فرنگی، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه‌ای دردار ریخته و آن را در یخچال قرار دهید

36- نمک یددار را باید در ظروف تیره در بسته و به دور از نور مستقیم خورشید نگه‌داری کرد.

37- شیرینی خشک در دمای اتاق قابل نگه‌داری است، ولی شیرینی‌تر و خامه‌ای حتما باید در یخچال و حداکثر تا 3 روز بعد نگه‌داری شود.

38- پس از باز کردن در قوطی رب گوجه فرنگی، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه‌ای دردار ریخته و آن را در یخچال قرار دهید.

39 - باقی‌مانده غذا‌ها را در یخچال و سردخانه نگه‌داری کرده، از گرم کردن چندباره آن خودداری کنید.

40- در هیچ شرایطی روغن گرم یا داغ را نباید درون ظروف پلاستیکی ریخت.

ارتباط با ما

 آدرس دفتر: تهران ، میدان توحید ، خیابان توحید ، خیابان اردبیل، پلاک 10 ، طبقه اول ، واحد 1
تلفن ثابت : 66561696-021
تلفن همراه : ۰۹۱۲۱۰۴۲۷۰۵
پست الکترونیکی: info[a]artimandec.ir

logo-samandehi