سبد خرید  (خالی) 0 ريال
سبد خرید  (خالی) 0 ريال
سبد خرید  (خالی) 0 ريال
سبد خرید  (خالی) 0 ريال

یکی از مهمترین عوامل موفقیت در طراحی دکوراسیون یک رستوران این است که با توجه به نوع مونی غذایی که قرار است در ان به مشتریان ارائه گردد اصول طراحی صورت پذیرد. ممکن است رستورانی فقط دارای منوی غذهای سنتی و ایرانی باشد , پس قطعا نوع طرحی که در این رستوران باید استفاده شود بسیار متفاوت است با طرحی که قرار است در رستورانی که به ارائه غذهای دریایی می پردازد.رستورانی که غذهای فست فود ارائه می دهد و یا رستورانی که غذاهای آسیای شرقی دارد و … هر کدام می توانند با توجه به خصوصیات منطقه ای که اصالت غذا از انجا می باشد تنوع های مختلفی در طرح و رنگ به کار رفته در طراحی خود داشته باشند.

پس یکی از رموزکلید موفقیت در طراحی داخلی ((منحصر به فرد)) بودن آن است. در مورد رستورانهای زنجیره ای عامل معماری و طراحی و آرم خاص است که به سرعت با مشتری ارتباط برقرارمی کند و به سرعت موجب شناسایی آن از طرف مشتری می شود.

با این وجود باید توجه داشت که تکیه زیاد بر چشم انداز (ظاهر) معماری موجب محدودیت  قابلیت تغییرساختمان درآینده می گردد. همچنین چشم انداز ساختمان باید به گونه ای طراحی شود که به راحتی قابل تقلید برای دیگران نباشد وهرگزاز قرینه سازی استفاده نکنند. اشخاص و رانندگان که از جلوی رستوران می گذرند نه تنها متوجه خود ساختمان بلکه متوجه مناظر طبیعی اطراف آن نیز می شوند.درحقیقت دور نما به تاثیر اولیه رستوران بر افراد کمک می کند. دورنما نیز همانند سردر و تابلو نشانگر فضای درون رستوران است.

در طراحی و دکوراسیون داخلی موفق یک رستوران تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری بستگی دارد در محیطهای شلوغ و پرازدحام سردر رستوران باید به گونه ای باشد که کاملاً مشخص و مجزا به نظرآید و جلب توجه کند. این مساله به ویژه در مورد رستورانهای حاشیه جاده ها بسیار حایز اهمیت است و باید به گونه ای طراحی شود که اتومبیلی که با سرعت از آن محل عبور می کند تابلوی رستوران  و سردرآن را مشاهده نماید و تابلو رستوران یکی از اجزای بسیار پراهمیت درطراحی خارجی رستوران است و عامل مشخص کننده ای در نمای خارجی رستوران به شمار می رود زیرا موجب جلب توجه مشتری شده در ذهن آنها به عنوان نشانه رستوران باقی می پس یکی از رموزکلید موفقیت در طراحی داخلی ((منحصر به فرد)) بودن آن است. در مورد رستورانهای زنجیره ای عامل معماری و طراحی و آرم خاص است که به سرعت با مشتری ارتباط برقرارمی کند و به سرعت موجب شناسایی آن از طرف مشتری می شود.با این وجود باید توجه داشت که تکیه زیاد بر چشم انداز (ظاهر) معماری موجب محدودیت  قابلیت تغییرساختمان درآینده می گردد. همچنین چشم انداز ساختمان باید به گونه ای طراحی شود که به راحتی قابل تقلید برای دیگران نباشد وهرگزاز قرینه سازی استفاده نکنند. اشخاص و رانندگان که از جلوی رستوران می گذرند نه تنها متوجه خود ساختمان بلکه متوجه مناظر طبیعی اطراف آن نیز می شوند.درحقیقت دور نما به تاثیر اولیه رستوران بر افراد کمک می کند. دورنما نیز همانند سردر و تابلو نشانگر فضای درون رستوران است.


در این میان همیشه کارشناسان آرک مایان سعی کرده اند تا ابتدا با در نظر گرفتن خواسته های مشتریان خود به تمام انچیزی که شما در ذهن می پرورانید مسلط شده و سپس با حفظ اصول استاندارد طراحی تا انجایی که امکان داشته باشد به اجرای یکی به یک خواسته های شما بپردازیند.قطعا داشتن دکوراسیونی شیک و زیبا که بتواند توجه بینندگان را به خود جلب کند می تواند در نهایت منجر به فروش هر چه بیشتر  رستوران شما شود.طبق یک آمار رسمی جالب است بدانید اکثر مراجعه کنندگان به رستوران ها معمولا با دیدن نوع طراحی و رنگ بندی محیط ان تصمیم خواهند گرفت که برای دفعات بعد به انجا مراجعه نمایند یا نه. همچنین اگر نوع طراحی داخلی محیط  مورد پسند مشترذیان باشد معمولا در مزان اشتهای آنها تاثیر مثبت گذاشته و در لحظه ای که در حال میل کردن غذا هستند احساس رضایت و آرامش بیشتری خواهند داشت و همین امر باعث می شود تا احساس کنند کیفیت غذای ان رستوران بسیار بالا و فوق العاده است.

بستگی به نوع منوی غذایی شما و اینکه مکان رستوران شما در کدام از منطقه شهر واقع شده است و اصولا از چه قشری از جامعه به رستوران شما مراجعه می کنند می توانیم طرح های مختلفی را ارائه بدهیم.قطعا اگر منوی  غذای شما سنتی است باید رد نحوه چیدمان و دکوراسیون و طراحی داخلی رستوران به این موضوع دقت شود و همگونی با سنتی بودن  و ایرانی بودن داشته باشد. بر عکس اگر در رستوران شما منوی غذاهای اروپایی در حال سرو کردن است باید دارای دکوراسیونی مجلل و مدرن و شیک باشد تا همخوانی لازم را منوی غذایی داشته باشد.


 به همین ترتیب مشاهده دورنمایی که درآن گیاهان بدون آرایش خاصی قرار گرفته و انواع مختلف گلها و درختان درآن یافت می شود مسلماً محیط غیر رسمی داخل رستوران را به مشتری القا می کند. دربرخی موارد هماهنگی طرح دورنما و معماری ساختمان نوعی تاثیردراماتیک را ایجاد می نماید.رستورانی که در محلی قرار گرفته باشد که مناظر بسیار دیدنی و جذاب در اطراف آن و سایر عوامل طراحی نیز منطبق و هماهنگ با محیط طبیعی آن منطقه انتخاب شده باشد موفق تر می باشند  دورنما در رستورانهایی که پارکینگ نیز دراطراف آن قراردارد بسیار حایزاهمیت است.زیرا بعضی مواقع می توان با آرایش هنرمندانه درختان و بوته ها ساختمانها و محلهای بد منظره اطراف را از دید مشتریان پنهان داشت.

 

 

ارتباط با ما

 آدرس دفتر: تهران ، میدان توحید ، خیابان توحید ، خیابان اردبیل، پلاک 10 ، طبقه اول ، واحد 1
تلفن ثابت : 66561696-021
تلفن همراه : ۰۹۱۲۱۰۴۲۷۰۵
پست الکترونیکی: info[a]artimandec.ir

logo-samandehi